Nu hittar ni mig på..

Nu kan jag, eller rättare sagt vi, med glädje presentera Thelijas här i bloggvärlden som jag och två andra tjejer kommer att driva. Därför kommer ni nu att hitta mig på www.thelijas.blogg.se framöver och jag hoppas alla mina underbara läsare här följer med på den nya bloggen. 
 
Härhärhärhärhär eller här hittar ni bloggen! Kika in ♥
 
 

Se livet som en satsning

Nu när jag skriver det här inlägget sitter jag och lyssnar på Linn och Ebbas podcast gamla podcast "1000 timmar" vilket handlar om satsning, lite om skolan, livet och planen för sin egen framtid. 
Jag måste bara få ta del av denna diskussionen faktiskt.
 
Varför kan vi alla inte få göra vad vi vill? Vi MÅSTE våga ta vara på livet och våga göra en satsning, våga leva sitt eget liv. Alla vi är olika, tänker olika och vill olika. Även fast man tror det så vill alla inte ha A+ i skolan, precis alla vill inte ha högsta betyget man kan få och alla vill inte plugga sina resterande timmar när man inte är i skolan. ALLA bestämmer över sitt eget liv och det kan ingen styra över, inte någon. 
 
Jag rider en häst minst en timme varje dag och spendera säkert två-tre timmar till att bara vara i stallet, umgås med stall kompisar och skaffa en hel del kvalitétstid. Sedan tränar jag samanlagt fyra-fem gånger i veckan och på det långa skoldagar, tidiga mornar och en hel del plugg på det. Det är svårt att trycka in allt på 24 timmar. 
 
Vissa vill lägga sin satsning på skolan, vissa vill lägga sin satsning på ridningen eller vilken annan sport som helst. 
Jag tycker inte någonting ska behöva stoppa sin drömmar. Vill du hellre prioritera hästar framför skolan och åka dom sista åren för att lägga tiden på att tävla sina elit hästar utomlands så gör det det, varför ska någonting stoppa dig? Det är samma sak om du skulle vilja lägga en satsning i skolan och plugga häcken av dig utan några fritidsaktiviteter så snälla, gör det. Men bara du vågar bestämma dig för det du vill, våga göra en satsning och slita för att uppnå det. En satsning behöver inte vara att satsa på att bli bäst på att rida eller överhuvudtaget bli proffisionell på någonting, det kan handla om att satsa på ett högre betyg i skolan eller om ett dressyrpass med lite svårare skolor.
 
Vi borde börja ta vara på livet och göra någonting vi tycker om, för ibland känns det som att vi glömmer bort hur fett det är att faktiskt få leva och skapa någonting ut efter sina egna förutsättningar.
Be strong och våga göra det du vill och tycker om.
 Här tillexempel, så förbereder jag mig och satsar på att få till ett bra ridpass, svårare än så är det faktiskt inte. Men våga se allting som ett satsning för då kommer man så mycket längre, vad det än gäller, ÄVEN fast det inte är någon stor satsning eller någon satsning över huvud taget.

Ett stort projekt för framtiden

Jag och två tjejer till som fortfarande jag inte vill berätta vilka det är, har ett stort projekt på gång tiden framöver. Det här kommer bli så galet kul och jag tror att vi kommer att kunna nå högt med det här vi ska göra, jag hoppas att alla ni kommer uppskatta det lika mycket som vi och jag väntar spänt på att få berätta. Vill därför också ägna lite tid åt det och planera och fixa inför när vi kör igång med det här vilket kan leda till delvis lite sämre uppdatering just nu, meeen - stå ut! 
 

Den här veckans planer är O S L A G B A R A

 
Godmorgon bloggers and readers ♥
Är det inte galet härligt med en ny vecka? Iallafall för mig, som har sådana oslagbara planer så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Idag ska stallet fixas och fotbollsträning ikväll, imorgon är det hoppträning för Emelie, på onsdag slutar jag tidigt i skolan och på kvällen ska jag och mitt fotbollslag till Göteborg till gamla Ullevi och kolla på Sverige-Skottland EM kval, live, på torsdag är det dressyrträning för Emelie, på fredag är jag ledig från skolan och hela helgen ska jag på fotbollscup i Emtunga, S Å  T A G G A D ! ! ! 
 
Har även som pricken över i:et inte alls mycket läxor den här veckan och det är himla skönt när jag har så mycket planer som jag har. Men nu ska jag försöka att inte ta allting i förväg och fokusera på idag, måndag. Okej, skola till tre först och främst, efter det träning och på kvällen ska jag skritta ut Hassan. Mina planer idag är det, lugna och bra för att kicka igång den här veckan. 
Ska försöka blogga en del också så jag kan få hålla bloggen uppdaterad ordentligt för en gångs skull.
Klockan blev alldeles för mycket nu och jag måste hoppa på bussen till skolan snart, därför hörs vi mer under dagen med två tidsinställda och även några live-inlägg, såklart. Puss på er, hoppas ni mår lika bra som jag.

Hello you

Hej älskade ni! 
Jag har under dom senaste dagarna haft något otroligt mycket att göra och väldigt mycket plugg som måste göras på kvällarna och det måste ju tyvärr, gå före bloggen.
Hoppas det blir mycket lugnare nästa vecka så jag kan hålla igång bloggen lite bättre. Nu är det iallafall fredag, jag sitter i bussen just nu och är påväg till skolan. Ska beta av en skoldag, åka direkt till stallet efter det, fixa stallet och ta en promenad med Hassan innan jag ska hem och åka vidare ner till vår hemmaplan för att heja på när mitt lag spelar match och sedan lite god mat ikväll. En super härlig fredag i mina ögon. Jag uppdaterar er mer ikväll då jag inte har några tidsinställda tills idag, men ikväll, be here. Puss! 

Två in action bilder från den mysiga uteritten i onsdags med Louise. 




ett standard hassan bus

 

Four good blogs

Här, här, här och här.hittar du fyra bra bloggar ♥
 

Våga testa, satsa och våga misslyckas

Jag har på den senaste tiden sett att många letar efter egen häst, men en sak jag tänkt på som faktiskt jag ser av nästan alla är att hur perfekt ponny man ska ha. Den ska inte kosta mycket men den ska ändå springa på transporten, vara 110% trafiksäker. Hoppa på LA nivå och tränas och tävlas dressyr medelsvår. Den ska även vara hel cool på tävling och hemma, kunna stå själv och vara, aldrig bitas eller sparkas och hästen ska kunna ha ambitioner att nå långt. Med andra ord ska det vara en helt perfekt ponny som inte ska kosta överdrivet men som ändå ska tävla och träna och plocka rosetter varje helg.
 
Jag tror inte det funkar ihop, det finns ytterst få sådär perfekta hästar som inte kostar skjortan.
Sedan beror det på hur perfekt är för dig. För mig så är Hassan perfekt men han hoppar inte på LA nivå eller rider medelsvår, vad rider vi? LC, typ. Han är lite svår lastad, kan inte stå själv och lite stressad på tävling. Men bara för det så betyder det inte att han inte är perfekt. För i mina ögon är han perfekt.
 
Hur kul är det att ha en ponny som gör allt för dig, som man bara kan sitta på, styra, stanna och gasa på så fixar hästen resten själv. Så är man SM kvalad efter en månad tillsammans. Såklart som sjutton att man inte tackar nej till det, det skulle jag inte heller göra. Men jag vill hellre ha en häst att kämpa tillsammans med, att behöva svettas med.
 
Det första jag sa till mina föräldrar och min moster (som hjälpte mig att leta häst) var såhär: "Jag vill inte ha en ponny man kan åka runt på, jag vill ha en svår ponny, en man behöver KÄMPA med för att se resultat, en helt enkelt envis ponny som jag kan få svettas lite med"
Just det fick jag och jag är glad för att jag inte har en ponny som ger mig allting gratis för det har gett mig så mycket i min ridning, verkligen.
 
Har gått in på två trådar nu känner jag, men det jag menar med det är att man inte behöver en perfekt hästsom ger dig alltid gratis för att det ska vara kul att rida och man får inte heller en perfekt häst som inte heller kostar en förmögenhet. Våga leta efter den svåra, envisa och jobbiga hästen istället, kämpa och slit med den och det ger dig fruktansvärt mycket mer resultat i din ridning än att sitta och trimma den där perfekta felfria hästen varje dag. 
Våga testa, satsa och våga misslyckas. 
 
 

Power, glädje och lycka - allt i ett

Alltså kolla den här bilden på oss tagen i helgen, den är sååå  A M A Z I N G så jag tror jag dör flera gånger om. 
Powern, glädjen, lyckan och en maffig ponny och, han är min alldeles egna. Fasen vad jag är tacksam över att stå som ägare på den lilla biffiga ponnyn med prickar på kroppen nedanför här ♥
Foto: Lina Ericon Stahlin
 
 

got to love life like hell

Godmorgon bloggläsare, godmorgon världen - godmorgon tisdag ♥
 
Idag känner jag mig mer än trött, ni vet sådär så att ögonenlocken hänger och man inte orkar fixa iordning sig något fint, men skam den som ger sig trots allt, fick jag ändå en bra start på dagen då jag tagit mig en god smoothie och gjort mig iordning och redo för ännu en tisdag. 
Efter en lång och tråkig skoldag tar jag bussen ut direkt till stallet igen, pussa på lillen i massor, fixa iordning stallet och sedan rida. Har inte riktigt bestämt mig än vad jag ska göra eller hur han ska ridas, men det återstår att se lite senare.
 
Sedan drar jag mig hemåt, sätter mig ner med något vardagslyx som en varmchoklad och pluggar resterande kvällen i kombo med att skriva lite blogginlägg och läsa min favvo-bloggar också, of course. 
En väldigt lugn men otroligt skön tisdag med få planer vilket kan vara väldigt skönt ibland. Att slippa massa stress och träningar hit och dit. 
Precis en sådan dag som man får chans att varva ner lite och samla krafter. 
Just idag känner jag bara "got to love life like hell" typ, och det är det jag gör, älskar livet och dess möjligheter. Gash vad underbart det är att ens få leva, remember that. 
Ha en galet bra tisdag favorit readers!
 
 

Tre +/- om den här dagen

+ Ett riktigt bra tömkörningspass på Hassan ute i skogen, lyssnade på mina kommandon och jobbade på otroligt bra. Var ute i skogen på grusvägarna, på stigar, lite backar och upp och ner och jobbade honom samtidigt. Tror det är nyttigt att inte bara tömköra innanför fyra hörn. 
 
+Vi fick sluta en timme tidigare idag och fick reda på att vi är lediga både 19:onde och 25:te september vilket är redan nästa och näst nästa vecka. Hur härligt? 
 
+En himla mysig kväll en ändå vanlig måndag, en varmchoklad kopp i handen och lite goda vindruvar bredvid mig, bra bloggning och bra motivation till inlägg och även att Sverige spelar match på tv:en, alltid kul att kika på!
 
 
-Himla tråkigt väder, regnigt och kallt hela dagen vilket inte alltid uppskattas när man bland annat ska cykla till stallet. 
 
-Ligger väldigt mycket läxor den här veckan såg jag nyss, vilket jag inte direkt uppskattar.. 
 
-Att klockan redan börjar bli sent när jag helst hade velat blogga och vara uppe lite till. Men nope, tiden rinner iväg!
 
Sist men inte minst i inlägget, ordet godnatt!
 
 
 

Direkt från stallet

.. Och åh vad fin Hassan har varit idag, galet bra gick han. Berättar mer sen, nu ska jag borsta av honom och pussa på mitt hjärta några gånger! 


Tillbaka igen - let`s do this

Äntligen fått logga in här igen, efter den bästa helgen på länge. Min fina, älskade och saknade Lina kom hit i helgen och vi hade det super mysigt, ridit två otroligt bra pass på Hassan och fotat i mängder. Har så galet mycket nya bilder nu och ni kommer få ta del av alla, men med tiden som går då jag inte kommer att publicera alla på en gång, liksom. Nu är jag iallafall back on track här, igen ♥

Iallafall, goddag på er kompisar! Idag är det måndag, ny vecka och nya möjligheter att skapa någonting fantastiskt och göra vardagen till någonting bra. Vet inte riktigt om det är någonting jobbigt med skolan i veckan eller mycket läxor, men jag hoppas till all del att det inte är så. Sedan väntas såklart stallet, hela veckan, varje dag och jag hoppas kunna få till riktigt bra pass här också. 
 
Idag då? Måndag, har precis kommit hem efter en skoldag till som slutade vid två och nu sitter jag hemma i soffan. Hade precis tänkt kolla bussarna innan det slog mig att fasen, jag kanske ska ta en springtur TILL stallet? Jo men orkar jag om en halvtimme tar jag och joggar upp till stallet, vilket är några kilometer faktiskt. Ska rida Hassan, lugnt efter jobbiga pass i helgen. Förmodligen blir det en tur ut i skogen, men lugnt iallafall. Beroende på vilken tid jag är hemma kanske jag hinner ner och kika på våran fotbollsträning också, jag spelar ju inte just nu men kolla kan man ju alltid göra, det beror på hur mycket tiden räcker till. Och såklart ska jag kolla på Sverige-Österrike EM kval matchen ikväll. Heja Sverige!
 
Två härliga bilder på biffen i helgen.
 
 

Kommer stå tomt

Måste meddela er att bloggen kommer stå lite tom idag och helgen ut. Förklarar varför i något annat inlägg! Men vi ses och hörs ordentligt någon annan dag, ha en super dag och helg! 


Tankar om allt & inget

Just nu är jag fruktansvärt fruktansvärt lycklig, jag mår verkligen sjukt bra och livet känns bara sådär perfekt som i filmer ni vet, så känner jag nu.
Men samtidigt finns det så mycket som snurrar i mitt huvud, framtiden, hästarna och allt det som vanligtsvis snurrar inne i en tonårings huvud med killproblem och sånt där.
 
Men jag tror att man någon gång i livet måste stanna upp, inse faktum att inte allt går och leva på sin magkänsla. För visst är det så? Man kan inte göra allting hela tiden eller göra alla glada. Jag tror man ska leva på ett sätt som gör en själv lycklig, hur egoistiskt det än kan låta får man ibland stanna, prioritera bort saker och tänka på sig själv.
 
Jag har behövt att välja bort ett antal saker och prioritera det jag själv känner mig värd att lägga min tid på, i detta fall, fotboll, hästar och skolan, det är dom tre saker just nu jag prioriterar framför någonting annat. Jag prioriterar just det för att jag mår så bra av det, jag mår otroligt bra och känner mig mer hemma än någonsin i stallet på hästryggen eller när jag springer runt och lirar boll, jag är inte den som älskar skolan mest i världen men den är viktig.
 
För mig funkar det inte bara att vara, även fast någonting är osäkert. Jag vill veta vad jag själv vill göra med mitt liv, i nuet och i framtiden. Känner jag mig osäker så släpper jag det helt och hållet. Jag har stannat upp i livet, tagit reda på vad jag vill och vad jag vill lägga min tid på. Jag vet att det kan såra många, men jag har kommit dit där jag måste tänka över vad jag vill och vilka saker jag egentligen vill lägga tid på.
För det finns ingen chans i världen att jag ska hinna med allting jag vill hinna med.
 
Det är tjugo fyra jävla timmar, av dom ska jag gå i skolan, plugga, träna fotboll, lägga minst två timmar i stallet och rida, umgås med kompisar, plugga och blogga, sova, äta. Jag kommer ju bli utbränd som tretton åring i högsta grad. För det funkar inte, jag kan inte låtsas som att allt kommer bli bra om jag bara stressar på lite, för det kommer det inte bli. Det handlar om att prioritera sitt liv, bestämma sig för någonting och gå all in för det och det är precis det jag kommer göra.
 
WAKE UP, KICK SOME ASS, SLEAP, ON REPEAT.
 
 
Osminkad i pappas t-shirt på kvällen men ändå ett leénde på läpparna, ett äkta sådant också. 

Big love

Måste bara berätta för er hur underbara mina Tretorn stövlar är. Fick lite kommentarer om att dom skulle vara dåliga men jag känner precis tvärtemot, dom är galet snygga och dessutom efter lite användande började dom även sitta otroligt bra och jag är mer än nöjd för att även ha fått dom för mer än halva priset på Skara Hästsport.
 
Ta er tid och kolla in dom, för dom är riktigt riktigt bra i både utseénde och stövel i helhet.
In looove, big love 
 
 

Första torsdagen i September

Tänk hur trött man faktiskt kan vara på en skala ett till tio? Jag ligger nog högst upp på skalan om inte ännu lite högre för jag är så galet trött nu, men vad fasen? Livet rullar och man får göra det bästa utav det, i alla lägen, eller hur. 
 
Iallafall, torsdag idag då! Kände mig riktigt risig när jag vaknade imorse, ont i halsen och himla ont i huvudet och förkyld på det, så jag valde faktiskt att stanna hemma idag från skolan idag. Så en stund framöver ska jag plugga lite, kolla på serier och mysa ner mig med en b&j för halsen. Jag känner mig redan bättre och är det bra ikväll ska jag även bege mig ut till stallet och ladda om för dressyrträningen vid halv fem. Är himla taggad för den faktiskt då det gick super förra dressyrpasset och vi ska rida program, så jag hoppas han sköter sig och är på ett bra humör, det underlättar oftast väldigt mycket för den lilla herren. Efter träningen ska jag PLUGGA. Har massor med läxor som jag inte börjat kolla på som ska in imorgon, men denna veckan har vart seg och jag har verkligen inte orkat. Men idag måste jag ta tag i plugget och göra klart alla läxor. 
Inte mycket mer än så, annars får det bli soffan med datorn i knät och ladda inför fredag imorgon, gaash vad skönt det ska bli alltså. 
Trots min förkylning, mitt huvud som sprängs och halsen som värker är jag alive och då är det bara att jobba på tills krafterna lyser rött. Let`s have a great thursday anyway, puss!
 

Dagens fråga

Nu när hösten börjar komma, regnet öser ner och hästarna får inviga sina regntäcken för säsongen så kan jag väll ändå ta upp det här, med regntäcken. 
Jag använder oftast ofodrade regntäcken i början på hösten, längre in när det blir kallare har jag ett hyfsat tjockt undertäcke och ett ofodrat regntäcke. Jag skulle så gärna ta emot tips på BRA regntäcken, har en hel del täcken och tre stycken jag personligen tycker är himla bra, läcker inte in, kostar inte för mycket och har riktigt bra passform, dom är köpta på Hööks allihopa som jag använder först och främst, tycker det finns riktigt bra regntäcken där och ett ställe jag absolut tipsar om att gå till täckeshyllan. Ett annat bra jag har är faktiskt köpt på Ullared för 299 kronor och vet ni vad? Det är ett av dom bästa jag har! 
Det behöver inte vara ett täcke för fyra tusen kronor från något stort märke för att det ska vara bra. Ni ser ju, Ullared levererar med Hööks!
 
Nu vill jag veta vad ni använder för regntäcken, var köper ni dom? Är dom vattentäta? 
Här är ett av dem som är bäst, ignorera dock en ganska så smutsig ponny, hehe. 
 

My better half

 
 

Väldigt snabb vlogg

Ska bara skritta Hassan idag vilket jag glömde säga, men det är nog dom enda planerna jag har och lite plugg på det.


Dagens underbara ponny

Åh vad jag är glad nu. Har precis kommit hem från stallet och hoppträningen och jag kan inget annat än att älska den ponnyn ännu mer efter idag. Har inte hopptränat på två månader och herre jesus vilken taggad ponny jag hade idag! 
I början var han riktigt jobbig, han hoppade väldigt fint men han blev något sjukligt stark, kunde knappt hålla honom och jag hade kramp i mina armar och händer, han ville mest bara springa och jag var bra trött på honom dom första tio minutrarna av att han mest bara sprang, men han gjorde det av glädje så jag var inte direkt sur på honom.
 
Efter ett tag började han lyssna när jag fick sätta honom på rumpan och ta tag i honom. Blev lite dragkamp ibland och nära inpå hindrena, men det var inte ofta alls och resten hoppa han sååå himla fint. Kom perfekt in på alla linjer och tog dubbelt så höga språng som hinderna. 
Det var två snea hinder in mot mitten i varje hörn och studs i mitten. Vi red som åttor på olika linjer och banor, väldigt kluriga banor med snäva svängar, vilket är var riktigt jobbigt att sätta honom på plats och fortsätta med tryck i galoppen igenom hela svängen.
 
Tyckte han skötte sig så galet bra och vet ni vad? Han stannade inte en enda gången under hela träningen.

Gjorde mig så cp-lycklig när Emelie sa att vi hoppat klart för idag och han hoppat allt jag styrt på idag, det om någonting kan få mig att gråta av lycka. 
Alla motgångar, alla vägringar, alla misslyckanden och tårar och nu, så stannar han inte en gång. Vi har kämpat för det och vi är jävligt värda det också, en stor vinst för oss 
 
Bild från förra sommaren!
 


NH träning

Igår körde jag lite NH i ridhuset. Hassan skötte sig så himla bra och jag vart riktigt nöjd med honom, han lyssnade på mig fastän han var lös och hans flickvän till häst var där inne. Men han fokuserade på mig och lyssnade på vad jag bad honom om vilket bara det var en framgång. 
 
Då fick det bli lite enkla övningar som att springa runt löst, vända åt lite olika håll, stanna från trav till halt och att han fortfarande står bakom en och inte fortsätter springa iväg. Sedan att få honom ifrån mig, försökte få honom springa ifrån mig och sedan "jagade" på honom lite bakom så han sprang och sedan backa och kalla på honom och då skulle han vända in till mitten till mig. Lite att backa utan att behöva putta, utan använda röst och rörelser. Även att jag ber honom stanna, stå kvar och jag går lite bakåt, att han står kvar på samma ställe tills jag några meter från kallar på honom och visar att det är okej att gå framåt.
Somsagt, jag är galet nöjd över min lilla stjärna.
 
Dom sakerna ovan var dom vi somsagt övade på och han lyssnade på alla enkla övningar. 
Han får alltid himla mycket beröm så fort han har gjort rätt. Rätt=belöning och beröm. 
Det får honom att förstå att "ja, men nu gjorde jag rätt" vilket leder till lydigare hästar, Så en halv godis påse blandat med morötter och godis gick åt idag, hehe. 
 
Nästa gång ska vi försöka avancera det lite till, men ändå fortsätta på samma spår för att få honom att kunna det så fort jag ber om det, liksom. Samma övningar men öka svårhetsgraden ändå, att tillexempel backa bara med röst och inga rörelser eller att jag ber honom stanna och går längre bort, kunna vända ryggen lite och veta att han stannar tills jag ber han gå. Sådant ska vi öva på nästa gång! 
 
Jag tycker att det här med NH är så himla kul, när man kan kommunicera med hästen från marken utan bett i munnen eller utrustning och veta att hästen lyssnar och tycker det är kul. Det är något vi ska försöka jobba mycket med, för det är grunden till allting man gör uppe på ryggen! 
Ska även be pappa eller mamma ta lite bilder nästa gång och filma, så ni förstår vad det är jag gör och menar.
 
Ni som håller på med det här mer än mig så är alla era tips så välkomna till mig och Hassan. Tips på övningar eller rena tips för bättre träning? Kommentera! 
 

Min icke häst instagram

 
Jag har två stycken instagrams som ni kanske vet, @julialinneaaxelsson är mitt konto där jag mest lägger upp hästbilder och videosar från ridpass. Men ni kanske vill följa mitt icke hästkonto? Där finns inga hästbilder och endast bilder från mitt liv och min vardag, utanför häst
Det kontot heter iallafall @juliiaaxelssons
(Glöm inte att det är två stycken i:n)

Tisdagsbabbel

Godmorgon på er 

Tisdag idag? Har en lång dag i skolan med enbart mina icke favorit ämnen, men jag surar inte ihop för det och försöker bara blicka framåt tills ikväll. Då är det dags för säsongens första hoppträning för Emelie igen, vet inte hur jag tror det kommer gå men jag hoppas såklart på det bästa. Vi har inte hoppat ordentligt på över två månader så jag är iallafall väldigt taggad, får hoppas Hassan är detsamma. Annars får vi bara göra vårat bästa och ta ut det bästa utav det, helt enkelt. 
 
Ikväll ska jag även snacka med mina kommande projekt-friends på skype, planera och tagga järnet, tillsammans. Vi är så redo och vill himla gärna köra på nu, men det behövs lite mer tid. Så snart det blir klart släpper jag det här, men det kommer inte bli lätt att missa. 
Även plugga en liten stund och beta av lite läxor för veckan så jag slipper stressa in dom i slutet av veckan, blir bara jobbigt och jag har ingen tid att plugga imorgon eller på Torsdag, inte länge iallafall. 
Måste stänga ner nu och trampa iväg på cykeln till skolan, idag rullar inlägg och dessutom ett läsvärt sådant. 
Ikväll ska jag försöka slänga in någon live-uppdatering ifrån stallet, efter träningen med lite tankar och "i`m alive" liksom.
Hoppas pappa kan fota lite, men förvänta er inget. Det är träning i ridhuset idag och min kamera gillar inte ridhus, haha. 
Jag och mitt babbel, vi hörs later on!
Har märkt att mina tidsinställda inlägg inte kommer upp om jag inte går in och publicerar dom en gång till vid den tiden dom ska upp, super jobbigt men jag hoppas dom kommer upp idag, annars, förlåt i förväg!
 
 
 

Min måndagskväll i bilder

Det går verkligen att få till supermysiga måndagskvällar ändå, på en vardag och jag är trött, men herre vad skönt det var att få unna sig det här en måndagskväll. Nu ska jag sova.. hoppas ni haft en grym måndag, puss på er 
Såhär såg en liten del utav min kväll ut idag, mysigt värre va? 

 
 
 
 

Veckoschema - Hassan

Måndag: NH-övningar. 
Tisdag: Hoppträning för Emelie, första efter sommaren.
Onsdag: Skritta ut. 
Torsdag: Dressyrträning för Emelie. 
Fredag: Tömkörning ute i skogen/grusvägarna.
LördagOklart.
Söndag: Oklart. 
 
Lina kommer förmodligen till mig i helgen och därför vet jag inte riktigt vad vi ska göra, förmodligen fotografera en del och därför får vi helt se vad vi hittar på med Hassan!
 

I`ll be forever thankful

For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you
I'll be forever thankful ♥
 
Juliafredman, föralltid..
 
 


Dagens to do

Ny vecka, dundertrött men samtidigt väääldigt taggad på den här veckan. Har mycket saker att göra men det är bra sådana och då är det okej att ha mycket att göra. 
Nu är jag iallafall uppe ur sängen och redo för att kicka igång måndagen, alive and ready to kick som ass var det va? 
Ha en super måndag!
Dagens to do things för mig är alltså dessa saker..
 
♥ Gå i skolan till tre.
♥ Åka hem och äta.
♥ Åka till stallet, köra lite NH övningar med Hassan och fixa stallet.
 Åka hem och ha en lugn kväll, bland annat då duscha, blogga och ta det allmänt lugnt.
 
 

RSS 2.0