Tråkigt nog tas bloggpaus

För att ni ska slippa gå in här och kolla efter inlägg varje dag så kan jag istället bara erkänna att jag får ta en bloggpaus nu. Jag har ingen dator, snart är det midsommar och då ska jag bort och om två veckor ska jag iväg en hel vecka på ridläger med Hassan. Jag lovar att så fort jag får min dator tillbaka så ska jag börja blogga igen men tills dess får ni stå ut. Vänta några vekor så lovar jag er en grym ny start snart igen. Därför får jag här och nu ta en bloggpaus, v hörs när vi hörs, förhoppningsvis snart i alla fall. Sålänge finns jag annars på instagram @julialinneaaxelsson där jag uppdaterar vardagligen nästan varje dag på mig, Hassan och mitt liv. Jag är privat men jag accepterar alla, har bara på privat pågrund av alla äckliga äldre människor där ute som inte är ute efter det ni är, få hänga med i mitt liv.
 
Lite bilder från den senaste tiden i mitt liv!
 
 

IMORGON GÅR JAG PÅ SOMMARLOV

WOW vad längesedan det var jag loggade in här, fick känna känslan av en hög statistik och era underbara kommentarer, det var i så fel tillfälle som min dator gick sönder. Håller alla tummar jag har för att den snart är tillbaka från lagningen för jag vill mer än allt skriva och leverera bra inlägg till er, nu.
 
Återigen lånar jag min pappas dator och tänkte försöka skriva lite inlägg inför dom kommande veckorna då jag förhoppningsvis ny startar med grym uppdatering. Måste även skriva inlägg till vecka 28 då jag ska iväg hela veckan.
 
Sommarens planer då, imorgon går jag på sommarlov, klockan elva springer jag ut där ifrån, lycklig och glad för att det faktiskt är sommarlov, i hela jäkla två månader och efter det väntas fika med bästa vänner. På fredag ska jag vara i stallet vid nio och då väntas två av sommarens bästa dagar. Nämligen fredag och lördag har min tränare ett litet mini ridläger i stallet. Två härliga pass på dagen och på kvällen spenderar vi hos min tränare, kollar på film, käkar pizza och umgås och såklart är massa med hästarna innan vi sover över på loftet över stallet. På lördag väntas ännu två pass och massa bus och skratt, det kommer bara bli så fruktansvärt kul i mina ögon - verkligen. Vecka 28, om tre veckor åker jag och Hassan samt Lova i stallet och hennes ponny, som heter Capri och är Hassans bokstavligtalat vapendragare hem ifrån en hel vecka på ett intensivt ridläger. Mitt och Hassans första hela ridläger på en vecka tillsammans, jag tror vi kommer komma ännu närmre varandra och jag kommer älska honom tusen gånger mer än vad jag redan faktiskt gör, ja men vad mer finns det att säga? En vecka med den jag älskar mest på jordklotet, kompisar, bad och en massa skratt och bus. Utöver det ska jag även umgås med massa kompisar, spela fotboll, ha sena grillkvällar och massa bad, sova över med kompisar och vara ute tills fyra på natten, rida en MASSOR och umgås med världens finaste häst och leva mitt liv, jag tänker leva min dröm sommar iår.. Mitt sommarlov kommer äga ut alla andra somrar med hästlängder!
 
 

Hur det ligger till

Hej på er! Sitter just nu i soffan precis hem kommen från skolan och öppnat upp pappas gamla dator jag får blogga ifrån. Som ni kanske vet så har jag inte bloggat dom senaste dagarna och det är bara för att min dator tyvärr har gått sönder vilket såklart är väldigt surt nu när vi får sommar lov och jag ville ha upp bloggen igen då det tyvärr kan ta upp till tre veckor att laga den och få hem den igen, men bättre än inget i alla fall. Jag tycker att det är så fruktansvärt jobbigt att blogga bra inlägg från mobilen så ni får stå ut med uppdateringen nu någon vecka, hur tråkigt som helst men så är läget.
 
Hassan har i alla fall gått väldigt bra det senaste, vi börjar lossna och det rullar in framgångar, vilket känns väldigt skönt för oss båda. Dem senaste tre dagarna har han gått hårt så idag blir det förmodligen bara lite mys eller en promenad i samhället för att varva ner, är fruktansvärt nöjd med honom det senaste så det förtjänar han.
Ska även träna fotboll ikväll också!
Vi har redan ridhus, paddock och gräsbana med väldigt fina stall, hagar och vägar på vår anläggning samt bra tränare där Hassan står uppstallad men nu fick jag reda på att vi även precis kommer få en bank på gräsbanan och även ett vatten-ner hopp vilket kommer bli så otroligt kul, eftersom både jag och Hassan älskar fälttävlan är det kul att få hoppa lite fälttävlans liknande hemma också. Sedan har vi bara roligt och lugnt kvar i skolan. Livet är helt enkelt på topp och jag är väldigt lycklig och framför allt taggad på sommaren, mina planer är oslagbara. Fyfan vad skönt med sol, bad, ledighet och lycka i hela två månader.
Nu vet ni i alla fall hur läget ligger till och kommer vara, hoppas få tillbaka min dator snart så bloggen kan dra igång igen, tills dess, blir bloggen nog ganska tom om jag inte kikar in från mobilen och lånar pappas dator ibland. Ha det bra sålänge så hörs vi när vi hörs! ♥
 
Har en massa nya bilder från passet i lördags så kommer även lägga upp och visa dom också då jag har alla dom på mobilen.
 
 
 
 
 

RSS 2.0