22.00 en tisdag i augusti

Godkväll på er, favoriter  Har nästintill precis klivit innan för dörren då jag precis varit i stallet, har varit super mysigt och jag känner hur hjärtat slår lite snabbare när jag får spendera tiden med min jordklotsfavorit, skulle spenderat varje sekund med honom om jag fick, tänk om det vore så.. älskade vän. 
 
Red iallafall ut bara vi två idag, i solnedgången och det var sååå himla mysigt. Känns ännu bättre när han inte gör något dumt alls, lyssnar på alla hjälper och kommandon och gör det jag ber honom om med glädje. Red till sandvägen och konditionstränade, galopperade i säkert tio minuter i full fart, utan att stanna. Blev sex-sju vänder på den långa sandvägen och han var så glad. Dock blev han väldigt trött i slutet och jag fick driva som satan för att få honom ens orka trava av sig efter, men det ska vi lägga tid på i höst. Få upp flås och kondition och på SÅ sätt, kunna bygga muskler efter ork. 
 
Imorgon har vi någon friluftsdag i skolan, ska vara i skolan redan vid åtta och sedan cykla runt två-tre mil. Och, spendera en hel dag i naturen fram tills sex på kvällen, är lagom trött på skolan när vi fick reda på det men jag ska försöka hålla mungiporna uppe, fast jag hellre hade suttit på Hassans rygg. 
Ska ta lite att äta, packa tills imorgon och sedan sova. Måste kliva upp vid sex om inte tidigare för att hinna då jag tar lång tid på mig på morgonen, men det blir nog bra i vilket fall som helst. 
Hoppas ni har haft en super tisdag, jag har haft en grym tisdag och jag hoppas veckan flyter nu. Puss och godnatt på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0